Switch spelkonsolNintendo

Detta är endast en förhandsgranskning. Du måste logga in för att göra ditt val.

Nintendo Switch är en helt ny typ av spelkonsol som gör det möjligt för dig att spela varsonhelst, närsomhelst.

En konsol - tre olika spelsätt:
TV-mode: Placera Nintendo Switch-konsolen i Nintendo Switch Dock, koppla in HDMI-kabeln i TV:n, nu är du redo att spela spel på din TV.

Tabletop Mode: Fäll ut det inbyggda stället på baksidan av Nintendo Switch-konsolen och spela spel på den inbyggda skärmen. Det här läget är användbart när du är på resande fot utan tillgång till en TV. Två personer kan till och med spela tillsammans genom att använda en Joy-Con var.

Handheld Mode: Fäst en Joy-Con på var sida om Nintendo Switch-konsolen och spela varsomhelst, närsomhelst på den inbyggda 6,2"-skärmen.

Multiplayer:
Genom att länka samman flera Nintendo Switch-konsoler kan du och dina vänner spela tillsammans varsonhelst, närsomhelst.

Gå online (betaltjänst) och spela med vänner och bekanta från när och fjärran via Wi-Fi. När Nintendo Switch är dockad kan du använda en LAN-adapter (säljs separat) för att få en trådbunden anslutning.

Innehåll
Det här paketet innehåller spelkonsolen Nintendo Switch och en svart dockningsstation samt en blå och en röd Joy-Con. Paketet innehåller alla kablar och adaptrar som krävs för att komma igång.

- Nintendo Switch (spelkonsol)
- Nintendo Switch Dock (dockningsstation)
- Joy-Con (L) blue
- Joy-Con (R) red
- Joy-Con Strap
- Joy-Con Grip
- HDMI-kabel
- Nintendo Switch AC adapter